Російський блогер визнав: Сьогодні Крим - це зона лиха, всі курорти знищені, і «хохли» в цьому не винні

Російський блогер визнав: Сьогодні Крим - це зона лиха, всі курорти знищені, і «хохли» в цьому не винні

Щоб до Криму хтось поїхав, треба приймати кардинальні заходи

Після окупації Криму Росією всі курорти півострова знищені. Про це написав у своєму блозі російський блогер Ілля Варламов.
«Щоб до Криму хтось поїхав, треба приймати кардинальні заходи. Сьогодні Крим - це зона лиха. Всі курорти знищені. Тут що не знімай, а пишатися нічим. Ви не можете конкурувати не тільки з Туреччиною і Єгиптом, ви не можете конкурувати навіть з Краснодарським краєм. Цього року до Криму приїхало на порядок менше туристів, ніж минулого. Люди, хто жив за рахунок курортного сезону, в паніці. Ресторани та готелі порожні. А в 2017 році буде ще менше туристів», - зазначив він.
На його думку, навіть якщо завтра в Криму наведуть порядок, то на повернення довіри людей потрібно дуже багато років.
Коментуючи заяви кримчан, а особливо кримських чиновників, що «Це все хохли винні!», Варламов сказав: «Скільки років повинно пройти після зміни прапорів, щоб не можна було бубоніти про те, що «25 років прокляті бандерівці вбивали Крим»? Ось 2 роки пройшло. Я був в Криму в 2014-му, був в 2015-му, ось зараз знову з'їздив подивився на курорти. Ви думаєте, хоч один самобуд на пляжі знесли? Ви думаєте, хоч десь закрили пивнушки і ринки на набережних? Ні звичайно! Може, сміття прибрали десь? Нічого ж не змінюється. Всі ті ж люди, трохи змінивши назви посад на своїх візитках, продовжують терзати Крим, міцно вчепившись в нього своїми кігтями».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: