Російський співак Мітя Фомін заявив у Львові, що «Крим - це Росія»

Російський співак Мітя Фомін заявив у Львові, що «Крим - це Росія»
Російський співак Мітя Фомін

Екс-соліст гурту Ні-Fi Мітя Фомін приїхав до Львова на Alfa Jazz Fest

Колишній учасник популярного у 90-ті гурту Ні-Fi Мітя Фомін завітав до Львова на Alfa Jazz Fest йдеться в програмі «Світське життя».

До України російського виконавця, за його словами, привела любов до музики та Львова. Артист продовжує виступати в нашій країні: нещодавно відіграв концерт в Одесі.

У розмові з ведучою Фомін сказав, що для нього Крим - це російська територія. До слова, виконавець часто виступає на окупованій території.

«Я завжди говорив про те, що музика не має меж, я їздив в Крим і в минулому. Артист, як пташка, він співатиме, навіть, якщо його не будуть слухати. Він співати, куди прилітає. Ніхто з нас не має жодного відношення до того, що відбувається на кордоні, на фронтах» – заявив співак.

Фомін наголосив, що має в Україні багато друзів,  яким довіряє, тому не боявся їхати. Наостанок, співак заявив, що він «голуб миру», тому його не слід «забороняти».

В суботу стало відомо, що Державна прикордонна служба відмовила співачці Тетяні Липницькій (творчий псевдонім Б'янка) у в'їзді в Україну. Співачка пов'язує заборону на в'їзд зі своїм виступом в Криму

«Главком» також повідомляв, що співак і музикант та зірка серіалу «Бригада» Павло Майков потрапив у «чистилище» «Миротворця» через гастролі в окупованому Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: