Російсько-терористичні війська на Донбасі посилюють передові позиції

Російсько-терористичні війська на Донбасі посилюють передові позиції

Здійснено ротацію та посилення передових підрозділів

Російсько-терористичними військами на Донбасі здійснено ротацію та посилення передових підрозділів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
Так, на напрямку н.п. Станиця Луганська підрозділами 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ проводяться роботи з інженерного обладнання позицій.
«Сєверодонецький (напрямок. – Ред.): до зони відповідальності 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК переміщено змішаний артилерійський підрозділ», - повідомляє розвідка.
На Слов’янському напрямку до н.п. Луганськ з Краснодарського краю переміщено підрозділ 10 окремої бригади спеціального призначення (Молькіно, Краснодарський край) Південного ВО ЗС РФ.
За даними розвідки, до району Докучаєвська переміщено снайперські групи. Також до району н.п. Безіменне прибув підрозділ снайперів, частина якого переміщена у напрямку н.п. Широкине.
«У районах н.п. Тельманове та Комсомольське здійснюється будівництво фортифікаційних споруд», - повідомляє ГУР.
«Продовжується перекидання озброєння, військової техніки, паливо-мастильних матеріалів та боєприпасів з території РФ. 12 травня ц.р. до н.п. Новоазовськ переміщено три бронеавтомобілі «Тигр», паливозаправник та два вантажні автомобілі з боєприпасами», - йдеться у повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: