Розвідка назвала втрати бойовиків на Донбасі

Розвідка назвала втрати бойовиків на Донбасі

Протягом доби підтверджені втрати противника становлять двоє загиблих та четверо поранених військових.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

«Протягом доби підтверджені втрати противника склали двоє загиблих та четверо поранених військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також 2 (Луганськ) та 7 (Дебальцеве) окремих мотострілецьких бригад 2 АК (Луганськ) ЗС РФ», - йдеться у повідомленні.

Також російське окупаційне командування проводить посилення передових підрозділів, здійснює поповнення боєприпасів, пально-мастильних матеріалів та вдосконалює інженерне обладнання переднього краю на Сєверодонецькому, Слов'янському, Донецькому, Волноваському, Маріупольському напрямках. 

Крім того, продовжується ведення розвідки з метою уточнення змін у бойових порядках сил АТО. Зокрема, до повітряної розвідки залучались два безпілотні літальні апарати зі складу окремої роти БПЛА (Донецьк) 1 АК в зонах відповідальності ОТУ «Донецьк» та «Маріуполь».

У ГУР інформують, що зафіксовано постачання озброєння та військової техніки, боєприпасів і пально-мастильних матеріалів з території РФ до пунктів призначення: Харцизьк - шість вагонів з боєприпасами (240 тонн), платформи з військовою технікою (вісім танків, чотири бойових машини піхоти); через Ізварине - колони військової техніки (19 танків, 11 бойових броньованих машини, три бойові машини 122-мм РСЗВ «Град», дві самохідно-артилерійські установки, 44 вантажні автомобілі з боєприпасами, 34 паливозаправники).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: