Розвідка встановила нові імена російських військових, що воюють на Донбасі (СПИСОК)

Розвідка встановила нові імена російських військових, що воюють на Донбасі (СПИСОК)

Українська розвідка встановила імена мінометників, які здійснюють провокаційні обстріли сил АТО та винні у численних убивствах мирних жителів і знищенні цивільної інфраструктури Донбасу

Особовий склад мінометних підрозділів 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го АК (Донецьк) ЗС РФ, який виконує на Донбасі злочинні накази Кремля, отримав нагороди від командування російських окупаційних військ.
Як повідомляє Головне управлянні розвідки Міністерства оборони України, «про їхню злочинну діяльність пропагандистами Центру інформаційного протиборства (Новочеркаськ) Південного військового округу ЗС РФ виготовлено постановочний документальний фільм з наданням вигаданих даних щодо втрат сил АТО у живій силі та бойовій техніці».
Українська розвідка встановила імена «заохочених» мінометників, котрі здійснюють провокаційні обстріли сил АТО та винні у численних убивствах мирних жителів і знищенні цивільної інфраструктури Донбасу у районах н.п. Широкине, Старогнатівка, Богданівна, Гнутове, Водяне, Павлопіль, Новотроїцьке.
Список подається російською мовою:

  • гражданин РФ Нестеров Денис Александрович (15.08.1994 г.р., г. Рязань);
  • гражданин РФ Стрелков Роман Валериевич, (14.10.1984 г.р., г. Екатеринбург);
  • гражданин РФ Тишаков Павел Александрович, (04.08.1972 г.р., г. Севастополь);
  • Морозов Александр Васильевич (25.05.1996 г.р.);
  • Чернов Александр Николаевич (16.09.1993 г.р.);
  • Саблин Андрей Андреевич (23.04.1994 г.р.);
  • Нетликин Сергей Викторович (25.08.1990 г.р.);
  • Шубин Максим Сергеевич (07.06.1993 г.р.);
  • Веровенко Александр Иванович (1962 г.р.).


«Незважаючи на молодий вік та відсутність досвіду ведення бойових дій основної цільової аудиторії російських пропагандистів – молодого поповнення 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти, кількісні показники та окремі епізоди «зіркових війн» отримали скептичні оцінки з їхнього боку. Саркастичні оцінки новобранців дістали кадри підбитих мінометниками танків з характерними ознаками ураження протитанковими засобами, а також наявність на окремих зразках знищеної техніки «сил АТО» маркувань (тактичних знаків), що використовуються у військових частинах 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) АК ЗС РФ. Найбільший рівень недовіри до поданої інформації відзначено серед новоприбулих військовослужбовців мінометної батареї 2-го мотострілецького батальйону полку, які 13 вересня ц.р. особисто брали участь в евакуації 11 поранених та тіл семи загиблих «однополчан» і добре пам’ятають відповідь сил АТО на системні провокаційні обстріли з 82-мм та 120-мм мінометів, а також 122-мм гаубиць артилерії полку», – повідомляє ГУР.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: