Розвідка встановила ще одного російського генерала, що перебуває на Донбасі (ФОТО)

Розвідка встановила ще одного російського генерала, що перебуває на Донбасі (ФОТО)

Розвідка збирає матеріали для подальшої передачі доказової бази воєнних злочинів РФ до Міжнародного кримінального суду

Головне управління розвідки Міністерства України зібрало чергові факти щодо кадрових військовослужбовців ЗС РФ, які, приховуючи свої особисті дані та з використанням фіктивних документів, беруть участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях сходу України.
«Встановлено, що на посаду «заместитель командующего по работе с личным составом 1 АК (Донецк, Украина) Центра территориальных войск (Новочеркасск, Россия) Южного ВО (Ростов-на-Дону)» прибув генерал-майор ЗС РФ Єфімов Микола Юрійович (Ефимов Николай Юрьевич), 08.12.1957 р.н., м. Ульяновськ, закінчив Свердловське вище військово-політичне танково-артилерійське училище у 1979 р.», - ідеться у повідомленні ГУР.

За даними розвідки, для виконання злочинних наказів воєнно-політичного керівництва Росії генерал-майор ЗС РФ Єфімов був направлений від Головного управління по роботі з особовим складом ЗС РФ з метою заміни полковника ЗС РФ Чиркова Євгена Володимировича, який достроково повернувся до Росії через публічний конфлікт із командувачем 1 АК генерал-майором Асаповим.
«Додатково встановлено: головним завданням генерал-майора Єфімова на тимчасово окупованих територіях сходу України є формування та розвиток нової ідеологічної платформи не тільки для угруповання російських окупаційних військ, але і в інтересах так званих «народних республік». Кандидатура генерал-майора Єфімова рекомендована воєнно-політичному керівництву Росії для виконання «службово-бойових» завдань ідеологічного спрямування в Україні безпосередньо начальником Головного управління по роботі з особовим складом ЗС РФ генерал-майором Смисловим Михайлом В’ячеславовичем (Смыслов Михаил Вячеславович), з яким Єфімов підтримує дружні стосунки ще з часів навчання у Свердловському вищому військово-політичному танково-артилерійському училищі», - повідомляє ГУР.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: