Рух на лінії окупації Криму почав відновлюватись - Держприкордонслужба

Рух на лінії окупації Криму почав відновлюватись - Держприкордонслужба
Фото з відкритих джерел

Вже трохи пропускають через КПВВ "Чонгар"

Рух на лінії окупації Криму, перекритий російською стороною, почав відновлюватись.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив помічник голови Держприкордонслужби України Олег Слободян.

"Близько 11-ти годин поступово почав відновлюватися рух на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Чонгар". Окупаційна влада почала пропуск осіб, які рухаються з окупованого Криму в Україну. Ми поступово починаємо пропуск і тих осіб, які рухаються з України на окупований півострів. Інтенсивність цього руху ще дуже маленька, але, тим не менш, пропуск вже почався, і рух людей вже також здійснюється", - зазначив він.

Інформацію про проведення військових навчань Слободян підтвердити не зміг.

Тим часом, очевидці відзначають скупчення військової техніки на півночі Криму. Неподалік від КПВВ з тимчасово окупованим Кримом чути постріли, помічено кілька вертольотів. Про це розповів віце-президент Конгресу кримських татар Ленур Іслямов в ефірі "112 Україна".

"Нами були почуті автоматні черги на тому боці, ми бачили кілька вертольотів, які пересувалися вздовж кордону. За 500 метрів до пункту КПВВ з окупованою територією стоять солдати і вже блокують всіх тих, хто хоче виїхати з окупованої території на материк. Ми це теж бачимо. Ті люди, які вже перетнули, вже стоять на нулі, їх теж не пропускають з якоїсь причини, вони теж як у мішку виявилися такому. На українському боці в'їзд відкрито", - сказав Іслямов.

Він припустив, що безпосередньо на адміністративному кордоні можливе проведення військових навчань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: