Рух на Хрещатику розблоковано

Рух на Хрещатику розблоковано

Поліція відтіснила протестувальників на непроїжджу частину

Рух по вулиці Хрещатик розблоковано, мітингувальники - вкладники банку «Михайлівський» - відійшли в напрямку вул. Героїв Небесної сотні. Про це повідомляє телеканал «112 Україна».

«Мітингувальники розблокували проїжджу частину по вулиці Хрещатик, машини можуть спокійно проїхати в бік Бессарабської та Європейській площі. Бійці Нацгвардії і Нацполіція відтіснили мітингувальників до вулиці Героїв Небесної сотні. Біля них стоять кордони з силовиками. Кілька хвилин тому приїхала швидка, забрала одного мітингувальника, йому стало погано», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось, мітинг почався сьогодні вранці, люди перекрили вул. Банкову на перехресті Інститутської. Після цього вкладники перекрили Хрещатик, палили фаєри і кидали димові шашки, влаштували бійку з поліцейськими. Станом на 13:15 один учасник акції затриманий. Втім, як уточнили в поліції, про процесуальне затримання мови не йде. Чоловіка доставили в управління поліції і у нього беруть свідчення, згодом буде кваліфікація його дій.

Також стало відомо, що одного з мітингувальників відвезли на «швидкій».

Дивіться також фоторепортаж Як розлючені вкладники псували зустріч Гонтаревої з МВФ. Фоторепортаж з Майдану

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: