Рядові депутати БПП і «Народного фронту» «нічого не чули» про об’єднання в одну мегафракцію

Рядові депутати БПП і «Народного фронту» «нічого не чули» про об’єднання в одну мегафракцію
Фото vesti-ukr.com

В Блоці Петра Порошенка, як і в «НФ», не змогли ані підтвердити, ані спростувати чутки про об’єднання

Членам фракції «Народний фронт» нічого не відомо про можливе об’єднання в одну фракцію з Блоком Петра Порошенка та про розширення коаліції шляхом поповнення її новими членами - народними депутатами. Про це в коментарі «Главкому» сказав нардеп Сергій Висоцький.

«Нічого не чув про це», - зазначив він.

Його колега по фракції Микола Княжицький також не зміг прокоментувати інформацію щодо створення об’єднаної фракції.

В Блоці Петра Порошенка, як і в «НФ», не змогли ані підтвердити, ані спростувати чутки. Сергій Лещенко зазначив, що «не чув про це».

Раніше народний депутат Олена Ледовських («Народний фронт») розповіла про розмови довкола можливого об'єднання БПП та «НФ».  Наразі, каже політик, питання зависло в повітрі. «Все в повітрі. Ніякого рішення ще не обговорювалося і не приймалося», - додала вона.

Нагадаємо, напередодні початку роботи парламенту поширювались чутки про можливе включення у фракції коаліції нових народних депутатів, та навіть обєднання БПП на Народного фронту в одну мегафракцію. Однак не уточнювалось, хто саме збирається приєднатися до коаліції.

Політологи також висловлювали думку, що на життєздатність коаліції також впливатиме не лише чисельність народних депутатів у ній, а й процеси всереди самих фракцій-членів коаліції. Зокрема, Адже в пропрезидентській партії кілька членів перебувають лише номінально, «розкручуючи» власну новостворену політсилу. Зокрема, йдеться про Лещенка, Наєма та Заліщук.  В Народному фронті, за словами експертів, посилюється конфлікт між трьома групами впливу: Арсенія Яценюка, Арсена Аваковата Олександра Турчинова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: