Саакашвілі - про Порошенка: Якщо я приїжджий, то він теж приїжджий

Саакашвілі - про Порошенка: Якщо я приїжджий, то він теж приїжджий
Голова Одеської ОДА і Порошенко

«Я вдячний, що Порошенко дав мені громадянство, але я його відпрацьовую», - сказав губернатор Одещини

Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі прокоментував сьогоднішню заяву президента Петра Порошенка щодо його відставки.

За його словами, якщо президент вважає його «приїжджим», тоді він є таким же. «Президент сьогодні зробив заяву, я хочу йому відповісти. Ми запросили кілька іноземців, Михайло (Саакашвілі, - ред.) один з них, він, мабуть, після програшу грузинських виборів вирішив зайнятися опозиційною діяльністю в Україні. Я люблю грузинів, яких сюди привезли, не всі вони себе виправдали. Хатія (Деканоїдзе, - ред.) добре працює, але могло бути набагато краще, глава НАБУ добре працює, Згуладзе добре працювала. Вони дійсно приїжджі», - зазначив Саакашвілі.

«Порошенко чудово знає, що якщо я приїжджий, то він теж приїжджий. Ми приїхали вчитися в інститут в один і той же час, він з Молдови, я з Грузії. В цьому нічого поганого немає. Він приїхав з Молдови, через рік-два я приїхав з Грузії і ми разом навчалися. Я українець з тим же стажем, що і він. Я вдячний, що він дав мені громадянство, але я його відпрацьовую», - сказав Саакашвілі.

Голова Одеської ОДА додав, що намагається зробити для України «щось хорошее».

Як повідомлялось, 7 листопада на скликаній прес-конференції Саакашвілі заявив, що вирішив подати у відставку. «Я не хочу залишати одеситів напризволяще, але я вирішив подати у відставку», – сказав він.

Саакашвілі запевнив, що боротьба з корупцією в Україні продовжиться, а Одеса розвинеться тільки після того, як переможе корупціонерів у столиці.

Серед головних претендентів на посаду голови Одеської ОДА ЗМІ називаютьпершого заступника глави фракції «Блок Петра Порошенка» Ігоря Кононенка і першого заступника голови Адміністрації президента Віталія Ковальчука.

Прес-секретар Саакашвілі Дарина Чиж повідомила, що її шеф подав усі документи на звільнення з посади голови Одеської обласної державної адміністрації.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: