Саакашвілі провів ніч у наметі під Радою

Саакашвілі провів ніч у наметі під Радою

Політик анонсував власну лекцію сьогодні у Києві на площі Конституції

Михайло Саакашвілі провів ніч у наметі під стінами Верховної Ради в Києві, де вже восьмий день триває акція «Велика політична реформа».

«Це той же намет, яким я користувався, коли ми змусили уряд надати гроші на трасу Одеса – Рені», – сказав він вранці телеканалу «NewsOne».

«У наметах я жив вперше, коли жив в Одесі, а зараз це вдруге. Перший раз ми побудували дорогу, а цього разу ми повинні побудувати українську державу», – заявив Саакашвілі.

«Я ніколи не чекав, що буду тут колись жити в наметі. Для мене це новий етап боротьби –мирний, спокійний і дуже впевнений!», – підкреслив екс-президент Грузії і екс-голова Одеської облдержадміністрації.

За словами Саакашвілі, о 19:00 в середу, 25 жовтня, на площі Конституції відбудеться лекція, в якій і він візьме участь.

«Ми будемо говорити про зміну системи і як готувати Україну до того періоду, коли олігархів не буде при владі. Тому тут ми створимо такий купол альтернативних ідей», – сказав він.

Нагадаємо, екс-президент Грузії, лідер партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі заявив, що має намір переїхати в наметове містечко біля будівлі Верховної Ради. 

Зазначимо, що свого часу, будучи губернатором Одеської області Саакашвілі вже «жив» у наметі, який встановив на трасі Одеса-Рені нібито для того, аби швидше її побудувати. Там політик влаштував свою тимчасову приймальню для громадян. Після виділення владою необхідних коштів на будівництво траси, Саакашвілі згорнув намет.

Як відомо, позбавлений громадянства України Михайло Саакашвілі заперечив заяву генпрокурора Юрія Луценка про можливість екстрадиції екс-голови Одещини.

Він також дорікнув генпрокурору рівнем юридичної освіти та заявив, що Міграційна служба не відповіла на запити та не надала документів, які б оскаржували його право перебувати в Україні.

Раніше Луценко розповів, що Державна міграційна служба відмовилася надавати екс-голові Одеської ОДА Михайлові Саакашвілі політичний притулок в Україні.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: