Саакашвілі знову облили зеленкою: цього разу на Вінниччині

Саакашвілі знову облили зеленкою: цього разу на Вінниччині

Саакашвілі навчений досвідом завжди з собою возить запасні футболки

Колишнього президента Грузії і екс-главу Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі облили зеленкою під час його візиту в Ладижин Вінницької області.

Про це Саакашвілі повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Дуже переживає Петро Олексійович, президент, а за сумісництвом вже - ватажок партії Зеленочних, що я швидко освоюю його вотчину - Вінниччину. Чергова атака зеленкою в Ладижині. Нападник зізнався, що його найняли за 200 гривень люди, схожі на місцевих керівників БПП. Ми все зняли та скоро вам покажемо. Знову надів нову майку, і знову зіпсували, сволота!», - повідомив Саакашвілі.

Він зазначив, що навчений досвідом, він завжди з собою возить запасні футболки.

«Переодягнувся, знявся з випускниками другої ладижинської школи та ще погуляв з ними на шкільному банкеті. Петре Олексійовичу, ви того, чи припиняйте цей дитячий сад, чи відшкодуйте мені вартість моєї майки lacoste, яку я купив у Амстердамському аеропорту, на зворотному шляху з Танзанії. Ціна питання 50 євро», - підкреслив Саакашвілі.


Нагадаємо, колишнього президента Грузії і екс-главу Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі закидали зеленкою і яйцями під час його візиту в Кривий Ріг Дніпропетровської області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: