Сакварелідзе вважає, що у справі Онищенка можуть виникнути проблеми в суді

Сакварелідзе вважає, що у справі Онищенка можуть виникнути проблеми в суді

За прогнозами екс-заступника генпрокурора, Рада проголосує за позбавлення депутата недоторканності.

Колишній заступник генерального прокурора і екс-прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе допускає, що проблеми у кримінальній справі проти нардепа Олександра Онищенко можуть виникнути при розгляді його в суді. Про це він сказав у «Вечірньому праймі» на телеканалі «112 Україна».

Сакварелідзе прогнозує, що депутати Верховної Ради проголосують за зняття недоторканності з нардепів, проте це не гарантує подальшого продуктивного розгляду справи.

«Якщо політики не зможуть відмовитися зняти недоторканність з депутата, який заподіяв збитки держбюджету в кілька мільярдів гривень, і це позитивно, оскільки сьогодні жоден розсудливий депутат, напевно, не зможе піти проти запиту громадськості, я думаю, що проблеми будуть у судах. Оскільки, суди не реформовані і все ще потрапляють під вплив, влада і суди корумповані, у них спільний інтерес і завжди є ймовірність, що такі справи можуть розвалитися в судах. Хоча, початок дуже гарний і якщо таких справ буде дуже багато, я радив би моїм друзям в антикорупційному бюро більше розповідати народові і суспільству про кожну таку справу», - заявив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: