Савченко дала оцінку свій роботі в парламенті

Савченко дала оцінку свій роботі в парламенті
interfax.ru

Поки я не розібралася, що дійсно потрібно, я і не пишу, - Савченко

Народний депутат депутат Надія Савченко оцінила свою законодавчу роботу в парламенті на три з плюсом, повідомляє телеканал «112 Україна».

За словами депутата, вона має намір писати необхідні суспільству закони.  «Зроблено, напевно, за два місяці чимало. Мої помічники відкривають і показують, дивися, скільки зробили інші, а скільки ти. Поки я не розібралася, що дійсно потрібно, я і не пишу. У мене тільки два місяці роботи, а не два роки і не 25 років при владі. Тому я вважаю, що за два місяці я оцінюю себе на трійку з плюсом, десь так. Але не зупиняюсь, потрібно працювати. Не все виходить, не все просто», - зазначила Савченко.

Нагадаємо, Савченко приступила до роботи в парламенті 31 травня.

Як повідомлялося, 25 травня президент Росії Володимир Путін помилував засуджену нібито за вбивство російських журналістів на Донбасі Надію Савченко. Льотчиця прибула на літаку президента України в аеропорт «Бориспіль», де зробила першу заяву для преси. Потім відвідала Адміністрацію президента та офіс фракції ВО «Батьківщина». У цей же день Росії були передані спецназівці Олександр Александров та Євген Єрофєєв, засуджені українським судом за звинуваченням у терористичній діяльності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: