Савченко вирішила голодувати на знак протесту щодо бездіяльності в питанні звільнення полонених

Савченко вирішила голодувати на знак протесту щодо бездіяльності в питанні звільнення полонених

Надія Савченко сьогодні дає велику прес-конференцію у Києві

Народний депутат від «Батьківщини» Надія Савченко сьогодні дає велику прес-конференцію. Під час неї нардеп заявила, що оголошує голодування на знак протесту проти бездіяльності в питанні звільнення полонених.
«Одним з механізмів мого звільнення був протест голодом на бездіяльність української влади. З сьогоднішнього дня я знову оголошую голодування на бездіяльність перебувають при владі всього світу по звільненню українців з полону. Голодування буду тримати до дня позитивного результату», - заявила Савченко. Зазначимо, під час полону в РФ Савченко оголошувала голодування кілька разів. Останню голодування її просив припинити президент України Петро Порошенко.
За офіційними даними української влади, у в'язницях РФ утримуються 10 українських заручників, ще 109 людина перебуває в заручниках на окупованих територіях України.
Нагадаємо, раніше в «ДНР» відхилили пропозицію Києва з обміну заручниками за принципом 50 бойовиків на 25 українських військових і готові лише обмінювати «всіх на всіх». При цьому, бойовики хочуть отримати 600 людей, місцезнаходження яких українській стороні невідомо, всі інші заклики та пропозиції Києва у «ДНР» також відхиляють.
Зазначимо, згідно з мінським домовленостями, обмін повинен відбутися саме за принципом «всіх на всіх» не пізніше п'ятого дня після відводу всього важкого озброєння на 50 км.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: