Савченко розповіла, чи потрібно Україні в НАТО

Савченко розповіла, чи потрібно Україні в НАТО
transkarpatia.net

Маленькі країни мають об'єднуватися, - вважає нардеп

Народний депутат, українська льотчиця Надія Савченко вважає, що Україні потрібно вступати до НАТО, - передає «Радіо «Свобода».

«Маленькі країни мають об'єднуватися. Якщо великі країни вважають, що вас можна зжерти, то зграйка піраній все-таки акулу зжере. Якщо рибки будуть не піраньями, а оселедцем, то їх зжере акула. Тому нам треба переставати бути оселедцями, а об'єднуватися і бути піраньями. НАТО для України зараз - це вже варіант», - пояснила вона свою позицію.

Утім, народний депутат зазначила, що раніше дотримувалась протилежної думки.

«У 2006 році, коли це питання піднімалося, я так не вважала і була проти, тому що партнерство повинно бути партнерством, і ми не повинні були вступати туди на правах молодшого», - додала вона.

Як раніше повідомлялося, Савченко розповіла, що мала можливість утекти з полону. 

«Я могла піти, можливості були. Відкрити наручники, так щоб ніхто не побачив, витягнути з берца шнурок, задушити автоматника, який був у напівдрімоті, застрелити двох інших і піти. Спробуйте натиснути на курок, коли стріляєте в людину. Спробуйте вбити того, хто стріляє в вас. Почути, як свистить куля, як розривається снаряд. Не можна втекти з полону, щоб нікого не вбити. Ну, не можна», - сказала вона.

Опитування: Савченко ініціює переговори з бойовиками. Чи підтримуєте ви Надію?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: