Савченко розповіла, що на окупованій території Донбасу відстежувала контрабанду

Савченко розповіла, що на окупованій території Донбасу відстежувала контрабанду

Савченко заявила, що поїде куди потрібно, можливо, навіть до Росії, якщо це буде на користь Україні

Народний депутат Надія Савченко під час поїздки на окуповані території відстежувала шляхи доставки контрабанди. Про це вона заявила в ефірі «Вечірнього прайму» на «112 Україна».

«Я їм (в ПАРЄ, - ред.) пояснила, що окуповані території... ці території не є окупованими. Точніше, вони не є підконтрольними України. Тому я ходила в таких зонах, я дійсно спілкувалася з людьми. Це не були нічиї запрошення, це відбувалося перші 3 місяці. Я відстежувала насамперед шляхи контрабанди, де вони можливі, які вони можливі. Всю інформацію, яку я здобувала, я передавала відповідним органам», - сказала Савченко.

Савченко додала, що на окупованих територіях зростає невдоволення владою Плотницького та Захарченка.

«Так само я дивилася настрої людей. Людям там потрібна допомога. Зараз вони хотіли б, щоб це закінчилося, щоб війна закінчилася. Ті ж проблеми, що й в усієї України, не вистачає грошей, страшне невдоволення владою Плотницького. Владою Захарченка невдоволення менше, але і там, і там люди не бажають далі так жити», - розповіла вона.

Савченко заявила, що поїде куди потрібно, можливо, навіть до Росії, якщо це буде на користь Україні.

«Я буду їздити скрізь, куди буду вважати необхідним, для того щоб це було на користь Україні. Навіть ризикуючи своїм життям. Навіть якщо за це у нас позбавляють доступу до державної таємниці. Жодної державної таємниці я не здала. І це підтверджено всіма спецслужбами та органами України», - додала нардеп.

Нагадаємо, нещодавно в соціальних мережах з'явилася інформація про те, що народний депутат Надія Савченко намагалася проїхати на окуповану територію України, у «ДНР», для зустрічі з ватажком бойовиків Олександром Захарченко. При цьому у соцмережах було вказано, що Надію Савченко зупинили українські військові і не дали проїхати в «ДНР». Однак, вона цю інформацію спростувала.

Пізніше, Савченко в ПАРЄ все ж таки зізналася, що їздила до бойовиків на Донбас.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: