Савченко внесе пожвавлення у роботу Верховної Ради, - нардеп

Савченко внесе пожвавлення у роботу Верховної Ради, - нардеп

Звільнення Савченко є знаковою подією, яка у подальшому має стати основою для повернення абсолютно всіх політв’язнів.

Поява народного депутата Надії Савченко у Верховній Раді внесе пожвавлення у роботу парламенту. Таку думку у програмі «Вечірній прайм» на телеканалі «112 Україна» висловив народний депутат Дмитро Добродомов.

«Те, що поява Савченко внесе пожвавлення в стінах Верховної Ради, в цьому немає жодного сумніву. Вона є лідером довіри, лідером громадської думки і вона має найголовніше – моральне право вказувати у Верховній Раді, хто забув, навіщо був туди обраний, те, чим вони мали б справді займатися. Я думаю її реакція буде більш консолідованою і почутою», - зазначив він.

При цьому Добродомов підкреслив, що звільнення Савченко - це факт обміну полоненими.

«Юридично ми можемо говорити про безліч різних колізій, але ми чітко можемо констатувати той факт, що це (звільнення Надії Савченко, - ред.) був обмін військополоненими. Це констатація факту, що це не АТО, не внутрішні проблеми, а війна України з Росією, яка обмінюється військовополоненими», - сказав він.

На думку Добродомова, звільнення Савченко є знаковою подією, яка у подальшому має стати основою для повернення абсолютно всіх політв’язнів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: