Савченко вважає правильним свій закон, за яким на свободу вийшли сотні вбивць

Савченко вважає правильним свій закон, за яким на свободу вийшли сотні вбивць

На її думку, «закон Савченко» показую наскільки погано працює система правосуддя

«Закон Савченко» є правильним, навколо нього потрібно почати змінювати усю систему правосуддя. Про це в ефірі «5 каналу» заявила народний депутат від «Батьківщини» Надія Савченко.
«Я вважаю цей закон правильним. Я вважаю, що людям потрібно звикнути не вибивати із системи щось хороше, що в неї потрапило, а навпаки, навколо хорошого змінювати систему, щоб вона стала кращою», – зазначила вона.
На її думку, «закон Савченко» показую наскільки погано працює система.
«Чому ви хочете вибити те, що правильне? Чому ви не хочете почати будувати сотами довкола цього закону, щоб була правильна уся система? Щодо цього закону була написана ціла стаття мною і Іваном Крульком, де були показані людям всі цифри – по «закону Савченко» вийшло не так багато людей. Так, він показав, що по такому закону виходять ті люди, які винні, але це означає, що погано працювало слідство свого часу. Тому, якщо зараз почати вибивати цей закон, усе залишиться як було і нічого кращого не стане. Винні люди виходять і без «закону Савченко», так завжди було і є, але невинних стало держати важче», – наголосила нардеп.

Нагадаємо, керівник Національної поліції Києва Андрій Крищенко в інтерв’ю «Главкому» висловив думку, що так званий «закон Савченко» призведе до зростання злочинності. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: