Савченко заздалегідь готувала організм до голодування, - соратниця

Савченко заздалегідь готувала організм до голодування, - соратниця
Надія Савченко

Надія про своє головування: Це лише сьомий день, не проблема

Народний депутат Надія Савченко, яка оголосила голодування, поки що добре переносить відсутність їжі. Про це «Главкому» розказала помічниця Надії Ірина Юзик. 

За словами Юзик, особисто із Савченко вона не бачилась – нині з нею має можливість спілкуватися лише сестра Віра. За даними помічниці, особливих проблем із здоров’ям у зв’язку із голодуванням Савченко зараз не має. «Як сказала сама Надія, «Це лише сьомий день, не проблема».

«Надія витримувала і набагато більше. У Росії її голодування тривало 82 дні. Наскільки мені відомо, вона ще в Україні – перед тим, як потрапила до російського полону – тренувала своє тіло, розвивала витривалість, тому вона вміє голодувати. Зараз лише сьомий день, тому вона лише трішки схудла. Вона добре тримається», - розказала Юзик і уточнила, що Надія вживає тільки воду.

Раніше повідомлялося, що апеляційний суд Києва почав розглядати скаргу на рішення про взяття під варту депутата Верховної Ради України Надії Савченко.

Як відомо, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко.

Перед голосуванням генеральний прокурор України виклав нардепам версію слідства. У Раді також продемонстрували оперативне відео, на якому Савченко та Рубан домовляються із військовими про стратегію й тактику перевороту.

У п’ятницю, 23 березня, Шевченківській суд Києва постановив взяти Савченко під варту. Нардепа відправили до ізолятора на 59 діб без права внесення застави.

Савченко оголосила про голодування.

Віра Савченко, сестра нардепа Надії, яку підозрюють в організації теракту у парламенті, пожалілась на погані умови у Слідчому ізоляторі СБУ. 

Читайте також матеріал: «Бабах!». Як «пакували» Героя України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: