СБУ відомо, де тримають і катують луганського суддю Руденка

Бойовики викрали суддю Апеляційного суду Луганської області Віталія Руденка ще три тижні том

Луганський суддя Віталій Руденко, якого схопили бойовики, не скоював ніяких злочинів. Про це в ефірі «5 каналу» заявив радник голови СБУ Юрій Тандіт.

«Віталій Руденко, дійсно, людина, яка не скоювала ніяких злочинів, більш того, його запросили туди на похорон батька, йому там гарантували безпеку і він був затриманий. Його звинуватили в цілком безглуздих злочинах. Ми точно знаємо, що його катували і знаємо, де він перебуває», – заявив він.

«Якраз у Мінську порушувалося питання його долі, українська делегація виступила з вимогою повернення цієї людини, при чому окремо про нього говорили. І говорили, в тому числі, про останні затримання в Луганську уболівальників луганської «Зорі», що це неприпустимо, тим більше, що вони не підпадають під жодні умови Мінських угод», – заявив Тандіт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики викрали суддю Апеляційного суду Луганської області Віталія Руденка ще три тижні тому, коли він їхав у непідконтрольний українській владі Краснодон (Луганська область) на похорон батька. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: