СБУ затримала чиновницю Мінагро на хабарі в $150 тисяч

СБУ затримала чиновницю Мінагро на хабарі в $150 тисяч

Чиновниця вимагала від підприємця 150 тисяч доларів за сприяння в забезпеченні перемоги у тендері на покупку державного сільгосппідприємства

Співробітники Служби безпеки України у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, викрили на хабарництві начальника одного з відділів Міністерства аграрної політики та продовольства. Про це повідомляє прес-центр СБУ.
«Чиновниця вимагала від підприємця 150 тисяч доларів за сприяння в забезпеченні перемоги у тендері на покупку державного сільгосппідприємства. Майновий комплекс дeржактиву, який пeрeбуває в процесі ліквідації за борги, знаходиться поблизу Харкова», - йдеться у повідомленні.
Співробітники спeцслужби спільно з Національним антикорупційним бюро та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою «взяли» чиновницю у столиці на службовій стоянці міністерства під час отримання всієї суми хабара.
Начальницю відділу затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Найближчим часом їй буде оголошено про підозру в скоєнні злочину.
Триває досудове слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: