СБУ затримала колишнього «депутата ЛНР»

СБУ затримала колишнього «депутата ЛНР»

Мешканка Луганська ввійшла до складу «народної ради ЛНР» одразу після її утворення, де активно займалася «законотворчою діяльністю», але нині розчарувалася в ідеалах «луганської державності»

Співробітники Служби безпеки України затримали на Луганщині екс-депутата так званої «народної ради ЛНР першого скликання». Про це повідомляє прес-центр СБУ.
За даними Служби, колишня активістка «антимайдану» нещодавно повернулася на контрольовану Україною територію, але встигла оформити та отримати українську пенсію та переселенські виплати.
Правоохоронці встановили, що мешканка Луганська ввійшла до складу «народної ради ЛНР» одразу після її утворення, де активно займалася «законотворчою діяльністю». За свідченням колишньої «депутатки», насправді «закони» готували фахівці з Росії, копіюючи російські аналоги з незначними корективами. Уже у готовому вигляді тексти передавалися «депутатам ЛНР». За її словами, не всі «обранці» навіть розуміли їхній зміст, але одностайно голосували за їхнє прийняття.
Тому жінка розчарувалася в ідеалах «луганської державності» та залишила окуповану терористами територію області. Сьогодні вона вважає свою участь у діяльності сепаратистського «парламенту» помилкою та почала активно співпрацювати зі слідством.
Колишньому «депутату ЛНР» повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України.
Триває досудове слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: