Сенатор США закликав покарати Росію за дії в Україні та Сирії

Сенатор США закликав покарати Росію за дії в Україні та Сирії

Кардін висловив занепокоєння з приводу звинувачень Росії у причетності до хакерських атак на виборчі системи США

Росія повинна відчути «наслідки» своїх дій у Сирії та інших регіонах світу. Про це заявив провідний сенатор, демократ в комітеті Сенату з міжнародних відносин і експерт з питань Росії Бенджамін Кардін, пише видання Politico.

Американський законодавець уважає, що Москва не зацікавлена в співробітництві в галузі боротьби з тероризмом та інших сферах, а США «повинні переглянути свій підхід до «озброєного ядерною зброєю» уряду президента Росії Владіміра Путіна.

Кардін підкреслює зростаюче обурення серед представників обох партій в Конгресі у зв'язку з діями Москви, яка сперечається зі США з приводу України та Сирії, а також втручається у виборчий процес у США.

«Росія не зацікавлена у співпраці в боротьбі з тероризмом, у наданні гуманітарної допомоги або в досягненні політичного прогресу в Сирії. З її слів і вчинків, за ознаками, Путін не є партнером у справі досягнення миру», – заявив Кардін.

Кардін, який давно закликає до покарання Росії за порушення нею прав людини, останніми днями також висловив занепокоєння з приводу звинувачень Росії у причетності до хакерських атак на виборчі системи США.

«Я планую розглянути варіанти, якими може скористатися Конгрес, щоб притягнути Росію до відповідальності», – сказав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: