Сепаратисти помстились «Миротворцю». Оприлюднена база журналістів, зареєстрованих в українському Донбасі

Сепаратисти помстились «Миротворцю». Оприлюднена база журналістів, зареєстрованих в українському Донбасі
фото: ria.ru

Загалом дані займають понад 70 сторінок

Сепаратистський сайт Окупація.net оприлюднив списки та контакти українських і іноземних журналістів, що отримали акредитацію для висвітлення подій на Сході країни з українського боку.

Загалом дані займають понад 70 сторінок.

Оприлюднені прізвища та номери телефонів представників телеканалів «Інтер», «1+1», «СТБ», «ICTV», «Україна», «Громадське», «Еспресо», «5 канал», «ТЕЛЕ ПРО», «24», «112», «Перший національний», «Новий канал», «Столиця», «НТН», кінематографісти кінооб’єднання «Вавілон 13» і Кінопродакшн «Машкіно» та ін.

Друкована та Інтернет-преса представлена журналістами «Kyiv Post», «Дзеркало тижня», «Урядовий кур’єр», «Голос України», «Вести», «Сегодня», «Новое время», «День», «Комсомольская правда», «Донецкая правда», УНІАН, Ліга, Остров і т.д.

В списку іноземних журналістів знаходяться представники ЗМІ Великобританії, США, Італії, Франції, Туреччини, Швеції, Греції, Росії, Іспанії, Нідерландів та інших країн.

Нагадаємо, на початку травня сайт «Миротворець» опублікував список представників ЗМІ, які мають акредитацію «невизнаної влади «ДНР», що містив понад 4000 записів.

Цей крок викликав великий резонанс у суспільстві й медійній сфері.

Проте сьогодні «Миротворець» знову опублікував на своєму сайті список іноземних журналістів, які співпрацюють з Росією.

«Ми довго не могли зважитися, і все-таки зважилися на це. Публікуємо черговий список акредитованих іноземних журналістів, які співпрацюють з країною-агресором, яка фінансує міжнародний тероризм і окупувала частину територій України», – свідчить повідомлення.

У переліку - 293 людини, в тому числі, 4 українських журналіста. Вказані також поштові адреси (на території Росії) і номери телефонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: