Серед учасників хресного ходу є провокатори, - СБУ

Серед учасників хресного ходу є провокатори, - СБУ
ВВС

Відповідальність за безпеку хресного ходу, безумовно, також мають нести організатори цього заходу, - вважають у СБУ

Службі безпеки відомо про присутність провокаторів серед учасників хресного ходу, організованого Українською православною церквою Московського патріархату 27 липня в Києві, - повідомляє прес-служба відомства.

«До СБУ надходить інформація з різних джерел про присутніх серед вірян провокаторів. Тому відповідальність за безпеку хресного ходу безумовно також мають нести організатори цього заходу», – наголосив голова СБУ Василь Грицак на нараді силовиків.

«Правоохоронці виробили свою консолідовану позицію з проведення заходів для забезпечення безпеки хресного ходу. Немає жодних претензій до вірян. Ми поважаємо їхній вибір», – запевнив він.

Для охорони публічної безпеки і порядку під час хресного ходу створять координаційну Раду. До Ради ввійдуть представники правоохоронних органів: Служби безпеки, МВС, поліції, Нацгвардії, прокуратури.

Як повідомлялось, речник Київської патріархії УПЦ КП архієпископ Євстратій (Зоря) наголосив на необхідності сприяння тому, аби захід Московського патріархату завершився мирно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: