Шабунін задекларував гамівну сорочку для генпрокурора

Шабунін задекларував гамівну сорочку для генпрокурора
Віталій Шабунін 

Шабунін є кінцевим бенефіціаром ГО «Центр протидії корупції», а його дружина Олена - громадської організації «Сімейний клуб»

Голова правління громадської організації «Центр протидії корупції» (ЦПК) Віталій Шабунін задекларував понад 950 тис. грн доходів за 2017 рік.

Крім того, він володіє правами на «гамівну сорочку, придбану для екс-генпрокурора Віктора Шокіна і збережену для генпрокурора чинного», і книгу під назвою Euromaidan History in the Making з автографом автора ідеї Володимира Кадигроба.

Згідно з його електронною декларацією за 2017 рік, у минулому році він отримав 842 тис. 633 грн зарплати у «Центрі протидії корупції».

Крім того, Шабунін отримав 31,5 тис. грн гонорару в представництві Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні, 15,41 тис. грн гонорару від громадської організації «Спільнота львівської бізнес-школи», 9,85 тис. грн виплат від «Міждисциплінарного науково-освітнього Центру Протидії Корупції».

Ще він задекларував 44,384 тис. грн компенсації від Програми розвитку ООН в Україні за участь у пленарному засіданні Організації економічного співробітництва і розвитку, а також 10,32 тис. грн допомоги від держави при народженні дитини.

У лютому 2016 року в нього виникли зобов'язання перед ТОВ «Малбері Хоумс» на суму 1 млн 369 тис. 231 грн за договором про постачання набору матеріалів для будинку.

У березні 2017 року Шабунін заплатив 279,3 тис. грн у рахунок основної суми взятого кредиту у ТОВ «Хавва» (у межах договору про постачання матеріалів для будинку), а в грудні 2017 року 403,3 тис. грн здійснив аналогічну виплату ТОВ «Малбері Хауз» (у межах договору підряду на будівництво).

Його дружина Олена Шабуніна в лютому 2017 року взяла у борг 279,3 тис. грн у громадянки України Тетяни Гришиної.

Вона також задекларувала придбаний у жовтні 2016 року будинок у Гнідині Київської області площею 122,8 кв. м. вартістю понад 2 млн грн, яким володіє спільно з чоловіком, і придбаний у листопаді 2014 роки за 292,5 тис. грн земельну ділянку в Гнідині площею 582 кв. м.

Сім'я Шабуніних з травня 2013 року користується за дорученням від громадянина України Дениса Булаха автомобілем Mitsubishi Lancer 2008 року випуску.

Шабунін є кінцевим бенефіціаром ГО «Центр протидії корупції», а його дружина Олена - громадської організації «Сімейний клуб».

Раніше повідомлялося, що міністр юстиції Петренко задекларував дві квартири і 4,3 млн доходу.

Про декларації інших чиновників та політиків читайте тут: Е-декларування

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: