Що чекає на звільнених ГРУвців в Росії

Що чекає на звільнених ГРУвців в Росії
Олександр Александров та Євген Єрофеєв

Засуджені в Україні ГРУвці Олександр Александров та Євген Єрофеєв не будуть вважатися у РФ судимими. Про це пише «Інтерфакс» з посиланням на джерело, знайоме із ситуацією. Окрім того, співрозмовник агентства також наголосив, що ув'язнення ГРУвців в Україні жодним чином не вплине на їхнє подальше влаштування на роботу.

«Мова йде про судимості не за вироком російського суду, а тому в графі анкети про судимості буде прочерк, і вони зможуть безперешкодно влаштовуватися на будь-яку роботу», - сказав співрозмовник агентства.

При цьому, за словами джерела, Александров та Єрофеєв теоретично навіть можуть повернутися на службу до ЗС Росії, хоч це і малоймовірно.

«Теоретично можуть, а практично, швидше за все, це не відбудеться в силу певних обставин», - цитує видання співрозмовника.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко помилував російських ГРУвців Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова. Взамін, президент РФ Володимир Путін підписав відповідне помилування для української льотчиці, яку незаконно утримували у РФ Надії Савченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: