Школяр зі США дізнався номер телефону глави Пентагону та взяв у нього інтерв’ю

Школяр зі США дізнався номер телефону глави Пентагону та взяв у нього інтерв’ю
Міністр оборони США Джеймс Меттіс дав хлопцю 45-хвилинне інтерв'ю

Глава Пентагону відповів на безліч питань школяра

Американський школяр Тедді Фішер завдяки увазі до деталей дізнався номер службового телефону міністра оборони США Джеймса Меттіса і взяв у нього інтерв'ю тривалістю 45 хвилин.

Про це повідомляє газета New York Post.

Фішер, який вчиться в одній з середніх шкіл штату Вашингтон, цікавиться журналістикою і зовнішньою політикою. У публікації газети The Washington Post від 11 травня він звернув увагу на фотографію Меттіса і його охоронця з папкою паперів. На одному з паперів був прикріплений стікер, на якому при збільшенні знімка можна було прочитати ім'я міністра оборони США і розгледіти номер телефону.

Школяр спочатку подзвонив в газету, яка згодом вилучила цю фотографію зі своєї електронної версії. Потім Фішер вирішив спробувати взяти інтерв'ю і для цього скористався поміченим на знімку номером телефону, відправивши смс-повідомлення зі змістом: «Не могли б ви дати інтерв'ю? До речі, номер вашого особистого телефону став доступний американській публіці, доброго вам дня!»

Меттіс, який народився в штаті Вашингтон, погодився дати інтерв'ю на подив юного американця. «Вся історія представляла собою низку чудес», - визнав Фішер.

«Я завжди намагався допомагати учням, так як вважаю себе зобов'язаним поділитися з хлопцями тим, з чим нам довелося зіткнутися на життєвому шляху. Це дозволить їм надалі зробити свої помилки, але не ті помилки, які зробили ми», - наводить видання цитату з інтерв'ю міністра оборони.

Зокрема, він висловив думку, що 44-й президент США Барак Обама краще б впорався зі своїми обов'язками, якби частіше прислухався до точки зору свого держсекретаря Гілларі Клінтон. Меттіс також переконаний, що з впливом екстремізму в світі буде легше справлятися, якщо США приймуть рішення оплачувати навчання кожного школяра в Афганістані, Сирії, Іраку та інших країнах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: