Штаб: за минулу добу поранено двох бійців АТО, втрати ворога уточнюються

Штаб: за минулу добу поранено двох бійців АТО, втрати ворога уточнюються
Зона АТО

В неділю незаконні збройні формування на Донбасі 22 рази порушили перемир’я

Ввечері і вночі у районі проведення АТО знову було не спокійно. Російсько-окупаційні угруповання не припиняли обстріли позицій ЗСУ на усіх напрямках, проте минулої доби ворог не застосовував мінометів та інше важке озброєння. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільша активність бойовиків була на приморському напрямку. Наприкінці доби загарбники двічі з гранатометів і великокаліберних кулеметів били по укріпленнях української армії поблизу Водяного та Гнутового. 

На донецькому напрямку з цієї ж зброї окупанти двічі відкривали вогонь на підступах до Світлодарська. А у районі Авдіївки та шахти Бутівка працювали ворожі великокаліберні кулемети. 

За уточненими даними, на луганському напрямку близько 17 години бойовики розпочали обстріл з гранатомету і стрілецької зброї опорного пункту сил АТО біля Новозванівки.

«Наші військові жорстко відповіли ворогу. На жаль, у результаті цього протистояння отримав поранення один український захисник. Постраждалого одразу було госпіталізовано. Зараз стан його здоров’я – задовільний», - зазначили у штабі.

Крім того, на цьому ж напрямку бойовики застосовували гранатомети неподалік Кримського, Донця і Валуйського.

Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я.

«Під час 18 обстрілів, коли виникала загроза життю наших військових, сили АТО відривали вогонь у відповідь. Унаслідок бойових дій двоє українських бійців отримали поранення. Втрати ворога уточнюються», - резюмували у штабі АТО.

Варто зазначити, що спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували на території Луганської області ознаки наявності діючого табору бойовиків - вогневі позиції, бліндажі, які нещодавно облаштовані або ще будуються біля села Довге.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: