Шведські ЗМІ поставили діагноз російській опозиції

Шведські ЗМІ поставили діагноз російській опозиції
iac.org.ua

Прозахідна опозиція задається питанням, чи варто брати участь у виборах, результат яких визначений

У вересні в Росії пройдуть нові вибори. Від оптимізму, який виник на хвилі протесту ліберальної опозиції после попередніх парламентських виборів в РФ у 2011 році, нічого не залишилося. Про це пише шведське видання Expressen.

Зокрема, ЗМІ нагадує, що прозахідна опозиція в Росії розрізнена і не може виступити на виборах єдиним фронтом. «Зійшла нанівець співпраця між «Партією прогресу» відомого активіста і борця проти корупції Олексія Навального і «Парнасом» убитого в минулому році Бориса Нємцова», - уточнює видання.

Багато хто задається питанням, чи варто брати участь у виборах, результат яких визначений. За опитуваннями, обидві опозиційні партії отримають не більше кількох відсотків голосів, які навіть не підсумовуються.

Керівник виборчої кампанії Навального Леонід Волков не впевнений, що політсилі варто брати участь у виборах. «Але на нас тиснуть наші прибічники, і ми повинні до них прислухатися», - зазначив він.

«Багато на московських вулицях відмовляються коментувати Навального і його партію. Серед тих, хто все ж погоджується поговорити, мало хто відчуває до нього симпатію », - підкреслено в статті. «Ні. Я не дуже цікавлюся політикою, але вважаю, що вони популісти », - заявляє 51-річна вчителька Людмила.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: