Син нардепа Молотка, який влаштував масштабне ДТП, відмовився від тесту на алкоголь, - Шкіряк

Син нардепа Молотка, який влаштував масштабне ДТП, відмовився від тесту на алкоголь, - Шкіряк
Зорян Шкіряк

За попередньою інформацією син нардепа знаходився глибоко в нетверезому стані

Син народного депутата Ігоря Молотка, який влаштував ДТП за участю патрульної машини в Києві, відмовився проходити експертизу на вміст алкоголю в крові. Про це заявив радник глави МВФ Зорян Шкіряк, передає телеканал «112 Україна».

«За попередньою інформацією він знаходився глибоко в нетверезому стані і відмовився від експертизи. Коли людина відмовляється проходити експертизу на вміст алкоголю, фактично тим самим вона підтверджує, що знаходиться в нетверезому стані. Звичайно, це право громадянина, проходити експертизу чи ні, але в даному випадку це не полегшує, це навпаки додає вини винуватцю тієї чи іншої ДТП», - говорить радник голови МВС.

Шкіряк каже, що зараз вже складено адміністративні протоколи за фактом події, а після встановлення ступеня пошкоджень автомобілів і ступеня тяжкості травм у потерпілих у ДТП буде прийнято рішення про відкриття кримінального провадження. «Складено відповідні адміністративні протоколи, які включають в себе всі норми, які він порушив, це і перевищення швидкості, це і незупинка на вимогу поліцейських, думаю, що, безумовно, буде врахована відмова від експертизи, чим фактично він підтвердив, що перебував у нетверезому стані. І коли вже буде встановлено ступінь ушкоджень і ступінь травм потерпілих, буде прийнято рішення про відкриття кримінального провадження», - зазначив він.

Нагадаємо, що сьогодні в Києві син народного депутата Ігоря Молотка в дорожньо-транспортній пригоді (ДТП) розбив авто патрульної поліції і ще один автомобіль. Унаслідок події постраждали 4 людини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: