Ситуація у Вірменії: звільнено двох заручників, загинув поліцейський

Ситуація у Вірменії: звільнено двох заручників, загинув поліцейський

Група озброєних людей взяла в заручники співробітників поліції, вимагаючи випустити на свободу арештованого за звинуваченням у незаконному придбанні, перевезенні та зберіганні зброї і боєприпасів Жірайра Сефіляна

Служба національної безпеки Вірменії передає, що сьогодні в Єревані один поліцейський загинув, двоє отримали поранення, двох заручників звільнено. Про це повідомляє «Аравот».
«Група озброєних людей взяла в заручники обмежене число співробітників поліції, вимагаючи випустити на свободу арештованого за звинуваченням у незаконному придбанні, перевезенні та зберіганні зброї і боєприпасів Жірайра Сефіляна. Один поліцейський загинув, ще двоє отримали поранення. В рамках заходів щодо припинення та недопущення злочинних дій озброєних осіб на незаконно заблокованій території підрозділами спеціального призначення звільнені двоє заручників», - йдеться в поширеному СНБ повідомленні.
Нагадаємо, сьогодні на світанку віце-голова організації «Установчий парламент» Варужан Аветісян оголосив про «початок збройного повстання» у Вірменії. У свою чергу, Служба національної безпеки Вірменії заявила, що інформація про початок збройного повстання не відповідає дійсності. «Сьогодні вранці група озброєних людей проникла на територію Полку патрульно-постової служби Поліції Вірменії і під загрозою насильства утримує людей, що там знаходяться», - повідомляла СНБ країни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: