Ситуація в зоні АТО залишається напруженою: четверо військових поранені

Ситуація в зоні АТО залишається напруженою: четверо військових поранені
Ситуація в зоні АТО залишається напруженою

За минулу добу російські гібридні війська 22 рази обстріляли позиції Збройних сил України

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

Так, за минулу добу російські гібридні війська 22 рази обстріляли позиції Збройних сил України.

«У тому числі, сім раз загарбники застосовували міномети різних калібрів і один раз били з танкових гармат"», - додають в штабі АТО.

При цьому протягом минулої доби в результаті бойових дій отримали поранення двоє українських військових, ще двоє отримали бойові травми.

На приморському напрямку було зафіксовано найбільшу кількість ворожих збройних провокацій - 14. Бойовики обстрілювали оборонні укріплення українських армійців в районі Широкіно, Водяного, Новотроїцького, Лебединського, Гнутово, Павлополя і Красногорівки.

На донецькому напрямку бойовики утримувалися від застосування зброї майже весь день.

«Однак близько 20.00 години бандити не втрималися і обстріляли наші позиції в південному передмісті Авдіївки з 82-мм мінометів, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Трохи пізніше окупанти з танків, мінометів калібру 120 мм і легкого піхотного озброєння протягом години вели вогонь по захисникам селища Піски. І вже до кінця доби противник зробив ще один обстріл опорного пункту сил АТО в районі Авдіївки з великокаліберного кулемета і стрілецької зброї», - йдеться в повідомленні.

В цілому за минулу добу на цьому напрямку було нараховано 3 ворожі обстріли.

На луганському напрямку бойовики за добу 5 разів відкривали вогонь по оборонним укріпленням ЗС України. Під вогонь потрапляли українські воїни, які тримають оборону в районі н.п. Донець, а також поблизу Станиці Луганської і Кримського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: