Скандал у Маріуполі. Екс-депутат звинуватила співачку Лободу в порушенні прав дітей

Скандал у Маріуполі. Екс-депутат звинуватила співачку Лободу в порушенні прав дітей

Відео, де маленькі дівчатка співають пісню для дорослих, виставляє Україну як світового фріка,- вважає правозахисниця та колишній депутат

Правозахисниця Лілія Григорович обурена вчинком співачки Світлани Лободи, а саме - співами з дітьми зі сцени пісні «К черту любовь». Про це вона сказала в коментарі «Главкому».
На думку колишньої депутатки, така ситуація «виставляє Україну вчергове як світового фріка, це також є порушенням прав дитини».
Правозахисниця підкреслила, що Лобода має повне право співати подібні пісні, але запрошувати маленьких дівчаток їй підспівувати – це занадто. «Мені видається, що в Лободи взагалі дуже специфічний репертуар. Вона - та артистка, яка вважає, що без роздягання, без сексу, без голого тіла вона не прорветься. Очевидно, це їй допомагає, вона пробивається. Але я думаю, що на такі пісні кликати діток не треба», - зазначила Григорович.
На думку діячки, кожна людина, яка має дітей чи онуків, розуміє, що є певна пора для певних пісень. «На такі концерти ходять дітки 6-7-8 років, буває, що й чотирирічні. Вони радіють, коли їх кличуть на сцену, бо їм хочеться відчути себе артистками. Можливо, ті, яким 4-5, і не розуміють, що вони там співають, а от уже дівчатка у віці 8-9 чудово це усвідомлюють. А якщо Лобода хоче кликати - хай заспіває хоч одну з пісень, які відповідають ситуації», - підкреслила Григорович.
Водночас правозахисниця нагадала і про відповідальність батьків за подібні ситуації. Утім, Григорович визнає, що батьки не були готові до такого розвитку подій. «Багато батьків у провінціях, коли до них приїжджають артисти зі столиці, звичайно, беруть дітей із собою. Я думаю, що дехто з батьків, коли побачив, як їхні дівчата таке співають зі сцени, в душі пошкодували, що взяли їх на концерт», - резюмувала вона.
Нагадаємо, на своєму концерті в Маріуполі співачка Світлана Лобода запросила на сцену дітей і разом з ними... заспівала рядки доволі вульгарного змісту зі свого останнього хіта «К черту любовь». Малолітнім дівчаткам довелось перед великою аудиторією наспівувати слова «раздевайся, ложись».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: