Соболєв зірвав засідання погоджувальної ради закликами «Виходьте до людей!»

Соболєв зірвав засідання погоджувальної ради закликами «Виходьте до людей!»

Парубій призупинив засідання погоджувальної ради «у зв'язку з неможливістю його проводити»

Заступник голови фракції «Самопоміч» Єгор Соболєв під час погоджувальної ради із закликом «Виходьте до людей!» перервав виступ представника президента в парламенті Ірину Луценко.

Це сталося після того, як Парубій пообіцяв поставити на голосування питання, які піднімають мітингувальники лише після розгляду їх на комітетах. «Ми провели трошки дивне голосування з виступами, але це голосування дає підстави говорити, що як мінімум три фракції, БПП, НФ і (депутатська група, - ред.) «Воля народу» виступають за те, щоб порядок денний лишився незмінним, і ми розпочали нашу роботу з медичної реформи. Це є більше, ніж 226 голосів, і це є результат голосування і роботи погоджувальної ради ВРУ», - сказав Парубій.

Після закликів Соболєва Парубій призупинив засідання погоджувальної ради «у зв'язку з неможливістю його проводити».

Соболєв прийшов до Верховної Ради просто з опозиційного мітингу.

Повне відео погоджувальної ради та моменту її призупинення виклав у себе на сторінці у Facebook нардеп Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм.

Нагадаємо,  сьогодні, 17 жовтня, в столиці відбувається масштабна акція протесту. Правопорядок у центрі столиці у вівторок забезпечуватимуть 3,5 тис. правоохоронців на фоні проведення масових акцій і візиту мальтійського президента до Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: