Сьогодні суд вирішить долю поліцейських, які вбили чоловіка на Миколаївщині

Сьогодні суд вирішить долю поліцейських, які вбили чоловіка на Миколаївщині

Поліцейські не лише били, а й стріляли по закутому в кайданки з травматичного пістолета

У Миколаївській області прокуратура розслідує смерть чоловіка, який загинув під час затримання поліцією. Крім того, на місці пригоди працює комісія Національної поліції.
Інцидент викликав величезний резонанс. Повідомлялося, що поблизу Кривоозерської прокуратури зібралися обурені місцеві жителі. Вони були сповнені рішучості вчинити самосуд над поліцейськими, яких вирішили перевезти в Миколаїв. Коли їх почали виводити з прокуратури, люди накинулися на них, незважаючи на поліцейський кордон. У результаті деякі з шістьох поліцейських дістали тілесні ушкодження. Після того, як усіх посадили в автозак, натовп почав розхитувати автомобіль і лише дивом його не перевернув.
Сьогодні генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що затримані поліцейські не тільки били, а ще й стріляли в чоловіка.
«Трьох врадіївських (кривоозерських. – Ред.) поліцейських, яких підозрюють у жорстокому побитті чоловіка у Кривому Озері, ще вчора затримано. Експертиза встановила, що крім побоїв, поліцейські стріляли по закутому в кайданки з травматичного пістолета. Сьогодні суд з питання арешту», – написав він на своїй сторінці у Facebook.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: