Соратниця Савченко розказала, як Надія обирала адвоката і скільки йому платить

Соратниця Савченко розказала, як Надія обирала адвоката і скільки йому платить
Надія Савченко в суді

Чевгуз захищає Надію безплатно?

Адвоката нардеп Надія Савченко обирала собі сама, з нею він працює безплатно.

Про це «Главкому» розказала помічниця Надії Ірина Юзик.

«Адвокат Віктор Чевгуз захищав Савченко ще коли вони сиділа у 2014-му році у російському СІЗО. Він працює з нею абсолютно безплатно», - запевнила помічниця.

Юзик також зауважила, що адвокати констатують розвал справи Савченко у судах. «Їй інкримінують шість епізодів, які розпадаються з правової точки зору. Приміром, «теракт, який призвів до загибелі людей». Який теракт? Хто загинув? Це величезний ляп», - додала вона.

Раніше повідомлялося, що апеляційний суд Києва почав розглядати скаргу на рішення про взяття під варту депутата Верховної Ради України Надії Савченко. Та відмовив Савченко у відводі прокурора.

Як відомо, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко.

Перед голосуванням генеральний прокурор України виклав нардепам версію слідства. У Раді також продемонстрували оперативне відео, на якому Савченко та Рубан домовляються із військовими про стратегію й тактику перевороту.

У п’ятницю, 23 березня, Шевченківській суд Києва постановив взяти Савченко під варту. Нардепа відправили до ізолятора на 59 діб без права внесення застави.

Савченко оголосила про голодування.

Віра Савченко, сестра нардепа Надії, яку підозрюють в організації теракту у парламенті, пожалілась на погані умови у Слідчому ізоляторі СБУ. 

Читайте також матеріал: «Бабах!». Як «пакували» Героя України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: