Соратниця відвідала Савченко в СІЗО

Соратниця відвідала Савченко в СІЗО

За словами Проторченко, вперше за чотири місяці до Надії посадили співкамерницю

Заступник глави партії «Суспільно-політична платформа Надії Савченко» Тетяна Проторченко розповіла, що вперше ходила на побачення в СІЗО до нардепа Надії Савченко, яку підозрюють у підготовці теракту в парламенті.

Про це Проторченко повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Умови утримання: душ раз на тиждень; на днях, вперше за чотири місяці, до Надії посадили дівчину. Перепрошую, що таке пишу, але не можу не сказати про вбиральню - кнопка зливного бачка знаходиться ззовні, і кожен раз ув`язнена людина повинна стукати в двері конвою, щоб її натиснули і злили воду - совок в дії», - написала соратниця Савченко.

Вона повідомила, що під час зустрічі обговорила з Надією два законопроекти, автором яких є нардеп. «Внесемо правки і подаватимемо по процедурі. Опрацювали депутатські звернення і листи громадян», - зазначила Проторченко.

Також вона додала, що Савченко залишається лідером ПП «Громадсько-політична платформа Надії Савченко», і дала розпорядження «щодо діяльності осередків і загальної лінії».

Нагадаємо, 4 червня Служба безпеки оприлюднила висновки детектора брехні щодо справи Савченко.

Як відомо, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Савченко.

Перед голосуванням генпрокурор Юрій Луценко показав парламентарям відео, на якому Савченко прямо говорить, що особисто має бажання вчинити терористичний акт у Верховній Раді та підірвати не лише депутатів, але й президента та керівництво правоохоронних органів.

23 березня Савченко оголосила про голодування, заявивши про «неправильне» рішення влади її «закрити».

Читайте також: Віра Савченко: Ляшко відкрито казав «я спалю цю трибуну», але його чомусь не закривають, як Надю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: