Спостерігачі ОБСЄ перебувають у стані шоку після нападу бойовиків - Хуг

Спостерігачі ОБСЄ перебувають у стані шоку після нападу бойовиків - Хуг

Александер Хуг

За словами заступника голови місії ОБСЄ, інцидент у Ясинуватій є одним з багатьох, які спостерігачам місії довелося зареєструвати протягом останніх днів і тижнів

Спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ не постраждали внаслідок нападу бойовиків в районі залізничної станції міста Ясинувата, проте перебувають у шоковому стані. Про це в інтрев'ю DW повідомив заступник голови місії Александер Хуг.

«Наші співробітники фізично не є пораненими, але, звісно, перебувають у шоковому стані після того загрозливого інциденту, який вчора стався у Ясинуватій», — наголосив заступник голови місії.

Хуг зауважив, що місія засуджує кожен напад на спостерігачів, які кожного дня присутні з обох боків від лінії розмежування.

«Наші колеги під час цієї роботи ризикують своїми життями. Вони роблять це, аби реалізувати мандат, мета якого — досягнути стабільності на лінії зіткнення», — наголосив він.

За словами заступника голови місії, вчорашній інцидент у Ясинуватій є одним з багатьох, які спостерігачам місії довелося зареєструвати протягом останніх днів і тижнів.

«Ми закликали сторони притягнути до відповідальності винних та ідентифікувати тих, хто скоїв цей вчинок. Ми будемо і далі наполягати, щоб нам не перешкоджали виконувати нашу роботу», — зазначив Хуг.

Нагадаємо, озброєні бойовики «ДНР» вчинили жорстокий напад на неозброєних цивільних спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: