«Справа 2 травня»: в Одесі затримано екс-чиновника ДСНС (фото)

«Справа 2 травня»: в Одесі затримано екс-чиновника ДСНС (фото)
Пожежа в Будинку профспілок в Одесі 2 травня 2014 року

Затримано колишнього першого заступника глави ГУ ДСНС України в Одеській області Руслана Великого, який не вжив заходів для гасіння пожежі під час трагічних подій 2 травня 2014 року

Сьогодні в Одесі співробітники Департаменту карного розшуку Нацполіції під час спецоперації встановилиено місцезнаходження та затримали колишнього першого заступника керівника ГУ ДСНС України в Одеській області Руслана Великого, який під час виконання своїх службових обов'язків не вжив заходів до направлення наявних сил і засобів для гасіння пожежі у Будинку профспілок під час трагічних подій 2 травня 2014 року в Одесі. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook перший заступник керівника Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

Затриманий з 2016 року ухилявся від слідства та перебував у розшуку. Суд обрав йому  запобіжний захід – тримання під вартою.

14_18Колишній перший заступник глави ГУ ДСНС в Одеській області Руслан Великий

«До речі, його колишній «бос» Володимир Боделан ховається від правоохоронних органів України в тимчасово окупованій АР Крим, де займає посаду «керівника МНС», - зазначив Аброськін.

Він також повідомив, що протягом 2017 року оперативники поліції затримали чотири особи, яких підозрюють у скоєнні злочинів 2 травня 2014 року в Одесі, коли загинули 42 людини та 125 осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: