Справа Лихоліта: поліція посилила охорону Печерського суду

Справа Лихоліта: поліція посилила охорону Печерського суду
РБК

Обстановка біля суду наразі спокійна

Поліція посилила охорону Печерського районного суду в Києві, де триває засідання у справі комбата батальйону «Айдар» Валентина Лихоліта. Обстановка біля суду спокійна, заявив начальник столичної поліції Андрій Крищенко, передає телеканал «112 Україна».

«Я зараз біля суду, ситуація спокійна. Всі чекають початку засідання. Встановлено відеокамери, встановлено зв'язок, чекають прокурора. Чекаємо формування складу суду. Думаю, засідання скоро почнеться. Протягом дня були деякі сутички, але затриманих, на даний момент, немає. Сутички були запеклими, звернень до нас не було», - повідомив він.

Крищенко також додав, що охорону Печерського суду зараз посилено, також посилено охорону громадського порядку в центрі міста. Всі інші районні управління працюють у штатному режимі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві прихильники арештованого комбата «Айдар» Валентина Лихоліта перекрили рух транспорту по Хрещатику і мають намір їхати до будинку президента Петра Порошенка з вимогою звільнити «айдарівця».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: