Справа Мартиненка: прокурор встиг зачитати 28 сторінок обвинувачення

Справа Мартиненка: прокурор встиг зачитати 28 сторінок обвинувачення
Микола Мартиненко
Фото: Главком

Прокурору лишилося дочитати 13 сторінок обвинувачення

Шевченківський райсуд Києва оголосив перерву в розгляді справи колишнього народного депутата Миколи Мартиненка до 29 жовтня.

Про це повідомляє Центр протидії корупції у Twitter.

«Суддя зупинила прокурора. Оголошено перерву до 29 жовтня. Прокурор Симків встиг зачитати 28 сторінок обвинувального акту, залишилось ще 13», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, Шевченківський райсуд столиці 22 жовтня розпочав розгляд справи щодо екс-нардепа Миколи Мартиненка. Державне обвинувачення у цій справі представляє прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Роман Симків, який у понеділок зачитував обвинувальний акт.

Як відомо, крім самого екс-нардепа Мартиненка у справі проходять ще п’ятеро обвинувачених: Володимир Богданець, Олександр Сорокін, Сергій Перелома, Руслан Журило та Валерій Васильков, які є посадовцями «Нафтогазу України», «Об'єднаної гірничо-хімічної компанії», «СхідГЗК» та «Ядерного палива».

Раніше повідомлялося, що 1 серпня Апеляційний суд Києва задовольнив звернення екс-депутата Миколи Мартиненка та зобов’язав Шевченківський райсуд Києва почати розгляд по суті справи, в якій фігурує Мартиненко. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: