«Справа МН17»: Австралійська поліція подякувала українському уряду за співпрацю у розслідуванні

«Справа МН17»: Австралійська поліція подякувала українському уряду за співпрацю у розслідуванні

Під час зустрічі посол подякував австралійським офіцерам за кропітку і відповідальну роботу у розслідуванні «справи МН17»

Глава української дипломатичної місії у Канберрі Микола Кулініч зустрівся із представниками австралійської поліції, безпосередньо задіяними у розслідуванні «справи МН17» з боку Австралії.

Як зазначає прес-служба Посольства України, у зустрічі брали участь співробітники поліцейської місії з охорони місця катастрофи, учасники Спільної групи з розслідування, психологами, які працюють з родинами загиблих, та інші членами команди, що працює над справою.

Під час зустрічі посол подякував австралійським офіцерам за кропітку і відповідальну роботу та висловив переконання, що спільними зусиллями світовій спільноті вдасться притягнути винних до відповідальності.

«Вашу роботу важко переоцінити. Те, що ви робите - надзвичайно важливе для підтвердження іміджу України як миролюбного і відповідального члена міжнародного співтовариства. Завдяки вашій мужності, порядності і невтомній праці, ми щораз ближче підходимо до відновлення справедливості і покарання винних у цій страшній трагедії», - сказав Микола Кулініч.

Заступник комісара Австралійської федеральної поліції Джастін Сандерс у свою чергу подякувала українському уряду за відкритість та всеохоплюючу співпрацю на всіх етапах розслідування і підтвердила беззастережну відданість австралійської сторони справі притягнення винних до відповідальності.

У зустрічі також взяли участь члени першої австралійської військової місії, які прибули в Україну для охорони місця катастрофи та згодом привезли до Австралії українську землю, на якій сьогодні стоїть меморіал загиблим у цій авіакатастрофі, розташований у садах Будівлі парламенту Австралії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: