Справа проти Трояна розсипається, – Аваков

Справа проти Трояна розсипається, – Аваков

Міністр каже, що справа проти його заступників не має перспективи

Усі звинувачення проти заступника міністра внутрішніх справ України Вадима Трояна є надуманими і не мають ніякої слідчої та судової перспективи, заявив на брифінгу міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Дійсно, у Трояна було проведено обшук. У рамках цього обшуку мічені гроші, які начебто йому передали, знайдено не було, після чого ті звинувачення, які стосовно нього були, розсипалися», – сказав він.

Міністр розповів, що було затримано помічницю Трояна і ще двох осіб, які обговорювали між собою матеріали однієї з кримінальних справ, до якої Троян не мав безпосереднього відношення. На думку міністра, ця справа не має перспективи. «Троян перебуває на роботі, виконує свої службові обов'язки і сподіваюся, що виконуватиме їх чесно і гідно, як і раніше», – зазначив глава МВС.

Раніше повідомлялось, що заступника міністра внутрішніх справ Вадима Трояна спіймали на хабарі. Відомості засновані на інформації з власних джерел. Зазначено, що сума хабара, на якій нібито зловили Вадима Трояна – 2 млн грн.

Незабаром Троян заявив, що інформація про його затримання фейкова. А на фото, якими проілюстровано повідомлення про нібито викриття Трояна у хабарництві, він пише пояснювальну за фактом пограбування.

Пізніше з'явилася інформація,що затриманими на хабарі у 1,5 млн грн виявилися помічник Трояна і представник «Азова».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: