США - не бананова країна: італійська La Stampa опублікувала «статтю Путіна»

США - не бананова країна: італійська La Stampa опублікувала «статтю Путіна»
Президент РФ Володимир Путін

У підписаній президентом РФ публікації міститься заклик довіряти Росії

Італійська газета La Stampa в неділю опублікувала статтю «Настав час довіряти Росії, загальний фронт проти терору», підписану президентом Росії Володимиром Путіним.

У публікації наголошується, що деякі структури, які утворилися за часів холодної війни, зокрема, НАТО, не змогли адаптуватися до нових умов, повідомляє телеканал «Дождь».

Крім того, в статті йдеться про те, що «в цілому, боротьба з тероризмом не увінчалася успіхом».

«Всі ми бачимо, що відбувається в Афганістані, Іраку, Лівії і в багатьох інших країнах. Де ж результати боротьби з тероризмом і екстремізмом? В окремих регіонах ми домоглися певних результатів, але боротьба з тероризмом в цілому не увінчалася успіхом, і загроза продовжує зростати », - йдеться в статті.

У матеріалі за підписом Путіна відзначається, що «тягар взаємної недовіри обмежує нашу здатність знаходити ефективні відповіді на виклики і загрози, з якими сьогодні стикається світ».

За даними РІА Новини, публікація є перекладом частини виступу Путіна на Валдайському форумі, присвяченому міжнародній проблематиці. У статті, зокрема, є фраза, сказана президентом про США, що це «велика держава», а не якась «бананова країна».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: