Стали відомі подробиці обстрілу Мар'їнки: поранені мирні жителі

Стали відомі подробиці обстрілу Мар'їнки: поранені мирні жителі
Обстріл бойовиками Сартани 8 червня
Фото: Natalya Shiman / Facebook

Обидва поранених перебувають в стані середньої важкості

В ніч з 9 на 10 червня під час обстрілу позицій сил АТО в районі Мар'їнки під вогонь противника потрапили житлові квартали населеного пункту. Про це повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

«Внаслідок обстрілу в житловому будинку по вулиці Жовтневій поранено 52-річного чоловіка та 53-річну жінку. Обох постраждалих доставлено до Курахівської лікарні. У чоловіка відкритий перелом гомілки, осколкові поранення стегна, травматичний шок 2-го ступеню. У жінки відкритий перелом стегна, осколкові поранення обох стегон. Обидва перебувають в стані середньої важкості», - цитує повідомлення «Главком».

Цієї ж ночі було обстріляно житловий сектор Красногорівки.

Наразі, в даних населених пунктах працюють спостережні групи української сторони СЦКК. Інформація щодо інших постраждалих та руйнувань будівель уточнюється.

Як повідомляв «Главком», минулої доби незаконні збройні формування 71 раз відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Нагадаємо, 8 червня близько 13:00 під час обстрілу позицій сил АТО в районі Мар'їнки під вогонь бойовиків також потрапили житлові квартали населеного пункту.

Раніше глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив про погіршення ситуації біля Мар'їнки.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: