Стрілянина у Лас-Вегасі: у лікарнях опинилося понад 400 людей

Стрілянина у Лас-Вегасі: у лікарнях опинилося понад 400 людей

Зараз поліція розшукує жінку, з якою бачили підозрюваного, а також дві машини, якими він користувався

За останніми даними поліції, 50 людей загинуло та ще 406 було госпіталізовано в результаті стрілянини у Лас Вегасі, передає прес-служба Департаменту поліції Лас-Вегаса, пише УНН.

«За оцінками Управління пожежної охорони округу Кларк, приблизно 406 людей були перевезені в районні лікарні, 50 людей загинуло в результаті стрілянини ввечері неділі. Серед померлих – офіцер поліції Лас-Вегасу, який у той час не перебував на службі», – повідомили в прес-службі.

Також, згідно до повідомлення, ще двоє офіцерів, які постраждали під час заворушень, перебувають в лікарні.

Департамент поліції штату Лас-Вегас визначив особу стрілка. Ним виявився 64-річний Стівен Крейг Паддок, білий чоловік з Мескіта, штат Невада.

Паддок відкрив вогонь по 22 000 людей, що перебували на музичному фестивалі, з його номеру на 32-му поверсі готелю Mandalay Bay у неділю ввечері приблизно о 20:08.

Розслідування інціденту досі ведеться, зазначає поліція.

Зараз поліція розшукує жінку, з якою бачили підозрюваного, а також дві машини, якими він користувався. Обшук у нього вдома поки не проводився. До розслідування підключилася і ФБР, але вона поверне його поліції, якщо не побачить ознак тероризму.

Стрілянина в Лас-Вегасі стала найбільшою в історії США за кількістю жертв.

До теперішнього часу найбільшим інцидентом такого роду вважалася стрілянина в гей-клубі Pulse в місті Орландо (штат Флорида), що відбулася в червні 2016 року. Тоді Омар Матін вбив 49 осіб, ще 53 отримали поранення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: