Стрілянина у США: поліція ідентифікувала нападника

Стрілянина у США: поліція ідентифікувала нападника

Стрілянина у Вірджинії розслідується як кримінальний злочин, а не терористичний акт

У США ідентифікували підозрюваного у стрілянині в Александрії в американському штаті Вірджинія як Джеймса Т. Ходжкінсона. Про це повідомив посадовець з уряду США, передає Associted Press.

«Підозрюваний у стрілянині в конгресмена в Вірджинії ідентифікований як чоловік з Іллінойсу на ім'я Джеймс Т. Ходжкинсон», - цитує видання посадовця.

Як зазначає Washington Post, підозрюваному 66 років.

Чиновники з місцевих правоохоронних органів ФБРі кажуть, що вони ще не встановили мотив.

При цьому співробітник правоохоронних органів повідомив, що стрілянина у Вірджинії розслідується як кримінальний злочин, а не терористичний акт.

Начальник поліції Александрії Майкл Браун повідомив, що п'ять людей були доставлені в лікарні. Відразу не було зрозуміло, скільки з них були співробітниками правоохоронних органів, хоч вони і були серед постраждалих.

Також зазначається, що президент США Дональд Трмап сьогодні об 11:30 за місцевим часом зробить заяву з приводу інциденту.

Нагадаємо, конгресмен-республіканець Стів Скаліз був поранений в результаті нападу озброєної рушницею людини під час тренувального бейсбольного матчу, в якому брали участь американські законодавці. Атака сталася рано вранці 14 червня в місті Александрія.

Поліція повідомила про затримання стрілка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: