Студентів медвишів зобов’язали проходити військову підготовку

Студентів медвишів зобов’язали проходити військову підготовку
Студенти медичних вишів

Студенти вищих медичних і фармацевтичних навчальних закладів проходитимуть військову підготовку офіцерів запасу медичної служби

Верховна Рада України ввела обов'язкове проходження студентами вищих медичних і фармацевтичних навчальних закладів військової підготовки офіцерів запасу медичної служби. За ухвалення в цілому відповідного законопроекту проголосували 238 депутатів.

Зокрема, військову підготовку за програмою офіцерів запасу медичної служби в обов'язковому порядку проходитимуть громадяни України, які отримують освітню ступінь у вищих медичних, фармацевтичних навчальних закладах України, придатні до військової служби за станом здоров'я та морально-діловими якостями.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада не змогла подолати вето президента на закон, який дозволяв контрактникам розривати безстрокові контракти. Як відомо, 12 липня Верховна Рада ухвалила закон №4689, що дозволяв військовим, які на початку АТО уклали контракти «до завершення особливого періоду», розірвати або укласти такі контракти заново. Однак президент Порошенко ветував його.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: